Doma

Láska, rozum, pomsta (1)

24.8.2022 od 21:30 do 22:25

Všeobecná anotácia:
Prečo by láska nemohla dostať ešte jednu šancu? Esra (Burcu Özberk) sa vždy zaprisahávala, že sa nikdy nevydá za muža, akým bol jej otec, ktorého neúspechy v podnikaní spôsobili, že jej rodina skrachovala a trápila sa počas celej jej mladosti. Potom stretla Ozana (Ilhan Şen), bystrého mladého inžiniera práve vstupujúceho do štátnej služby. Vzali sa a viedli spokojný a stabilný život - až do dňa, keď Ozan opustil svoju vládnu prácu a založil si vlastnú firmu! Čoskoro si musela Esra vziať na plecia až tri zamestnania, len aby udržala rodinu nad vodou, zatiaľ čo Ozan sa potácal od jedného bankrotu k druhému. Manželská kríza vyústila až do rozvodu.
O niekoľko rokov neskôr je Ozanova tvár na titulných stranách všetkých novín a časopisov, a je pravidelným hosťom televíznych relácií. Vyvinul totiž aplikáciu, ktorá z neho urobila šialene bohatú celebritu v technologickej sfére a jedného z najžiadanejších slobodných mužov v Turecku. Esra sa stále zo všetkých síl snaží udržať hlavu nad vodou, keď jedného dňa narazí na Ozana. Očakávajúc ospravedlnenie, Esra sa poriadne rozzúri, keď sa Ozan namiesto toho správa chladne a arogantne. Esra sa preto rozhodne, že prenikne do jeho spoločnosti, začne pracovať ako stážistka a vymyslí plán, ako sa mu pomstiť: Prinúti Ozana, aby sa do nej znova zaľúbil, a keď sa tak stane... Nemilosrdne ho odkopne!
Nič však nejde podľa plánu a onedlho sa obaja bývalí manželia dostanú do búrlivého milostného štvoruholníka s nečakanými následkami. Skutočná láska dostane druhú šancu, keď si naši hlavní hrdinovia uvedomia, že sa celý čas jeden o tom druhom mýlili.
Po tom, ako ich rodinná reštaurácia ľahne popolom, matka Esry, Menekse, nechce, aby jej dcéra sa vydala z lásky. Esra sa preto stane manželkou Ozana, ktorý má dobré zamestnanie, a o ktorom vie, že je do nej zaľúbený až po uši. Ale namiesto lepšieho života na ňu čaká ešte viac práce, keď Ozan dá výpoveď vo svojej stabilnej práci, aby si uplatnil svoj vlastný nápad, preto je nútená sa rozviesť. O pár rokov neskôr, keď Esra pracuje ako čašníčka, noviny sú plné Ozana, ktorého zvolili za podnikateľa roka s jeho firmou, hodnou 100 miliónov dolárov. Keď jeden z hostí reštaurácie začne ohovárať Ozanovu bývalú, Esra ho v hneve udrie. Hosť celú vec dá na políciu, ale je ochotný odvolať svoju sťažnosť, ak Esra tam zavolá Ozana.
Esra si myslí, že Ozan sa jej ospravedlní za dávne krivdy, ale on pred ňu položí zmluvu, v ktorej stojí, že Esra ho už nikdy nevyhľadá, a nezneužije jeho meno. Na oplátku jej ponúkne šek. Esra podpíše zmluvu, ale rozhnevane roztrhá šek. Na druhý deň Esrin šéf ju vyhodí cez sms. Ekrem, ktorý sa večne dostáva do problémov, nevie prijať, že Esra roztrhala šek, ktorý dostala od Ozana, preto potajomky zavolá Ozanovi, a dohodne si s ním stretnutie. Cinar chce založiť firmu z otcových peňazí, ale Arif ho predtým pošle pracovať ako stážistu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist