DajTo

Macher na 30 dní

27.6.2022 od 22:40 do 00:45

Krátka anotácia:
Nemotorný mladý policajt Rayane (Tarek Boudali) je neustále všetkým na posmech. Pri naháňaní zločinca ho pohryzne potkan a lekár mu povie, že sa nakazil smrteľnou chorobou a zostáva mu maximálne 30 dní života. Poslednú šancu stať sa hrdinom si nechce nechať ujsť, rozhodne sa preto dolapiť nebezpečného drogového dílera a zapôsobiť tak na svoju kolegyňu Stépahanie (Vanessa Guide).
Dlhá anotácia:
Režisér, scenárista a hlavná postava v jednej osobe. Tarek Boudali si film napísal, zrežíroval a zahral si policajta Rayana. Tomu lekár oznámi, že od potkana, ktorý ho pri policajnej akcii pohrýzol, dostal smrteľnú chorobu a zostáva mu maximálne 30 dní života. Plachý a neschopný Rayane sa tak konečne odviaže a namiesto vyčkávania na smrť začína svoj život skutočne žiť. Zoznam toho, čo by chcel mladý policajt zažiť skôr než zomrie, ho privedie do víru bláznivých zážitkov. Po niekoľkých zhýralých dňoch v Las Vegas dostane nápad, ako oslniť vysnívanú ženu Stéphanie (Vanessa Guide) a konečne sa stať hrdinom, ktorým celý život túžil byť Rayane sa rozhodne dolapiť nebezpečného drogového dílera. Podarí sa mu to?
Zaujímavosti:
Natáčanie sa začalo 23. septembra 2019, trvalo 12 týždňov a prebiehalo v Paríži a Île-de-France (najmä v Cergy) a tiež v Las Vegas.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist