Doma

S hlavou v oblakoch (52)

4.6.2022 od 13:00 do 14:00

V okolí sa šíria klebety, že Sanem a Osmana prenasleduje mafia a Muzaffer sa už naplno pripravuje a vyzbrojuje. Vo firme prevláda núdzový stav, pretože sa šíria fámy, že skrachovali. Zákazníci ich preto vo veľkom opúšťajú a veritelia neustále volajú a stoja pred dverami. Fabri Sanem ponúkne prácu, pretože chce vyvinúť svoj parfém, ktorý použila, keď sa stretli.
Can bojuje so svojimi citmi k Sanem a Emremu a zároveň musí riešiť finančné problémy agentúry. Sanem odmietne Fabriho ponuku ohľadom parfému, pretože má pre ňu veľkú sentimentálnu hodnotu. Keď ju hryzie svedomie, Canovi napíše list, v ktorom mu všetko vysvetlí. Muzaffer stále spriada historky o talianskej mafii, čo ho čoskoro prinúti začať robiť nezmysly.
Muzaffer je presvedčený, že Sanem bola unesená mafiou. Pretože si myslí, že Fabri je šéf mafie, unesie jeho vodiča, aby výmenou za neho získal Sanem. Sanem je medzitým v bezpečí v práci, kde prijali Fabriho za obchodného partnera, aby agentúru zachránili pred bankrotom. Can sa dozvie, že Fabri a Sanem budú spoločne predávať jej parfém. Sanem nájde dokumenty dokazujúce, že Emre a Aylin sú partneri.
Sanem povie Emremu, aby v ten istý deň povedal Canovi pravdu o svojom spojenectve s Aylin, inak mu to povie ona sama. Tvrdenie by sa dalo dokázať zmluvou podpísanou Aylin a Emrem. Aylin a Emre sa teda rozhodnú, že musia za každú cenu dostať papiere späť a za tým účelom na to využijú Leylu. Osman, ktorý ten príbeh pozná, vidí Leylu nastupovať do Emreho auta, a tak začne byť voči Leyle podozrievavý.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist