Doma

S hlavou v oblakoch (46)

29.5.2022 od 11:10 do 12:10

Muzaffer sa vráti z armády. Dôvodom je, že má tri obličky a jednu daruje. Can príde za Sanem, pretože sa chce porozprávať o zásnubnom prsteni. Má v úmysle povedať aj Saneminým rodičom, že on a Sanem tvoria pár, no nakoniec si to rozmyslí a nepovie im to. Nihat zrejme zabudol na výročie svadby, čo Mevkibe veľmi sklamalo.
Ayhan usúdi, že Muzaffer po odchode z armády potrebuje štýlovú úpravu. Agentúra hľadá romantické nápady pre kampaň, no Sanem žiadne nenachádza. Mevkibe má zlú náladu, pretože je presvedčená, že Nihat zabudol na ich tridsiate výročie svadby, no ukáže sa, že sa obávala zbytočne. Napísal jej pieseň a kúpil jej prsteň, no kvôli tomu Mevkibe dokonca skončí na pohotovosti.
Mevkibe potrebuje operáciu na odstránenie prsteňa zo žalúdka. Ayhan dráždi Muzaffera, aby pred Cey Ceyom predstieral, že je jej priateľ. Tím z agentúry mieri do zábavného parku, aby vyskúšal dva nápady na reklamnú kampaň. Can si neúmyselne vypočuje rozhovor medzi Sanem a Emrem, keď mu Sanem povie, že už má dosť všetkých tých klamstiev a že Cana opustí.
Can konfrontuje Sanem po tom, čo ju počul hovoriť s Emrem. Povie mu, prečo sa vlastne ocitla u neho doma a že s Osmanom nikdy nebola zasnúbená. Canovi sa priznáva, že mu klamala od samého začiatku. Nakoniec sa rozídu. Can sa neskôr spýta Emreho, čo bolo v tej zložke, no Emre mu nepovie pravdu. Sanem je zlomená a Can ju už ani nepočúva.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist