Doma

S hlavou v oblakoch (44)

28.5.2022 od 12:50 do 13:55

Nihat a Mevkibe chcú splatiť Halilov dlh, no Halil si peniaze odmietne vziať, pretože ich dlh spláca Sanem. Muzaffera hľadá polícia pre vyhýbanie sa vojenskej službe. Sanem a Can hľadajú miesto na natočenie reklamy podľa Saneminho scenára a Can sa rozhodne, že vhodná na to bude jej ulica. Sanem si stále odmieta priznať, že Cana miluje, a tak odchádza.
Can varí so Sanem, keď sa Emre vráti domov. Šokovaný Emre sa obráti na Aylin, pretože sa obaja boja, že Sanem všetko povie Canovi, a tak vymyslia plán, ako Sanem umlčať a oddeliť ju od Cana. Muzafferova mama zavolá do obchodu na pomoc Ihsana, ktorého nikto nemá rád. Mevkibe a Nihat chcú dať peniaze Sanem, no ani ona si ich nevezme, a tak sa opäť snažia presvedčiť Halila. Ten sa im napokon priznáva, že dlh je už splatený.
Sanem musí skrátiť text reklamy a Aylin jej s tým ponúkne pomoc. Ihsan by rád niečo zarobil, a tak od Deren požaduje platbu za používanie každej nehnuteľnosti na ulici. Aylin sa dozvie, že všetci v okolí už vedia, že zasnúbenie Sanem s Osmanom bolo klamstvom, a tak už pripravuje nový plán.
Emre by rád získal nového klienta, holding ERT. Za týmto účelom odovzdá niekomu úplatok počas toho, ako s Leylou obedujú. Nihat a Mevkibe sú presvedčení, že Sanem požičal peniaze Can. Tušia, že je do neho zamilovaná, a tak by ju od neho najradšej oddelili. Sanem chce za modelky do reklamy dievčatá zo susedstva. Aylin zistí, že si na Canovej párty zabudla kabelku, a tak tam ide s Emrem. Tam zariadi, aby jej vypadol z kabelky Sanemin zásnubný prsteň.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist