Doma

S hlavou v oblakoch (33)

21.5.2022 od 09:45 do 10:45

Ako sa natáčanie reklamy preťahuje, Sanem s tímom a Canom spia v lese, kde cez deň pracujú. Sanem sa v noci tajne prikradne k Canovi a v hojdacej sieti pri mori spolu zaspia. Ráno prídu na nakrúcanie Sanemini rodičia, po nich Aylin a Polen, ktorá požiada Cana, aby jej objasnil odpovede na jej otázky. Can jej znova povie, že to s tým, že je medzi nimi koniec, myslí naozaj vážne.
Tentoraz tím nakrúti všetko tak, ako má byť, a tak po úspešnom projekte idú domov. Cey Cey Ayhan vyzná lásku. Sanem organizuje pre Polen oslavu s prekvapením na jej narodeniny v Canovom dome. Keď sa jej matka a otec vrátia domov, nájdu Sanem, ako varí. Leyla márne čaká v reštaurácii pri pobreží na Emreho, ktorý je však s Aylin v posteli. Osman ju stretne a Leyla sa mu v slzách vyzná zo svojho smútku. Sanem všetko pripraví na párty. Najprv súperí s Polen v lukostreľbe, potom sa ide domov pripraviť na párty.
Keď Guliz spomenie Sanem, že Polen zostane bývať s Canom, Sanem zmení svoje plány a radšej pomôže Cey Cey a ide s nám do opery. Can márne čaká, kým Sanem príde na párty, no tá neprichádza. Keď mu Guliz povie, čo sa stalo, Can okamžite zamieri do opery za svojou láskou. Sanem sa dozvie, kto je jej Albatros a pobozkajú sa.
Osman povie Mevkibe a Nihatovi, že majú nárok na podiel zo zárobku z cateringu na nakrúcaní. Nihat osobne odnesie faktúru za služby do agentúry, kde prichytí Sanem, ako kričí na Cana. Agentúra najíma Osmana ako modela pre reklamnú kampaň. Aylin škodoradostne sleduje, ako sa Deren všetko kazí, a Deren má podozrenie, že Aylin ju chce nahradiť. Sanem rozbije Canov fotoaparát, takže všetci očakávajú, že ju vyhodí.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist