Markíza

Tom a Jerry a Willy Wonka

21.5.2022 od 07:55 do 09:40

Dlhá anotácia:
Hladný Tom naháňa Jerryho, aby si na ňom pochutnal. Hroziacej tragédii zabráni chudobný chlapec Charlie, ktorý kocúra a myšiaka obdaruje bochníkom chleba, ktorý nesie svojej rodine. Tom a Jerry by sa radi Charliemu odmenili. Keď zistia, že by si prial ochutnať ozajstnú Wonkovu čokoládu, sú ochotní pre Charlieho urobiť aj nemožné. Trebárs i splniť jeho sen, navštíviť továreň na čokoládu pána Wonku.
Vydajte sa spolu s Tomom a Jerrym za sladkým dobrodružstvom v klasickom príbehu Willy Wonka a továreň na čokoládu. Dobrosrdečný Charlie Bucket preukáže Tomovi a Jerrymu láskavosť. Jeho noví priatelia sa mu potom snažia jeho pomoc oplatiť: zadovážiť mu zlatý kupón a zaistiť mu tak návštevu Wonkovej kúzelnej továrne na čokoládu. Vnútri na nich čaká "svet fantázie" plný oslnivých zážitkov pre oči a dráždivých popevkov pre uši. Dokážu Charlie a jeho kamaráti odolať lákavým nástrahám Wonkovej sladkej ríše? Vychutnajte si túto nadčasovú klasiku pre celú rodinu - teraz s príchuťou Tom a Jerry!
Tom naháňa Jerryho, pretože je hladný. Tragédii zabráni Charlie, ktorý ich obdaruje chlebom, ktorý nesie svojej rodine. Tom a Jerry by sa radi Charliemu odmenili. Zistia, že Charlie by si prial ochutnať ozajstnú Wonkovu čokoládu, a tak ju ukradnú. Lenže poctivý chlapec, ktorý žije so svojou rodinou za mestom v rozpadnutej chalúpke, škatuľu s čokoládou odmietne. V tom čase pán Wonka vyhlási súťaž. Do piatich svojich čokolád ukryl zlatý kupón. Nálezca dostane ako cenu návštevu jeho továrne a čokoládu do konca svojho života zadarmo. Charlieho dedko kúpi z ušetrených peňazí jednu z čokolád a teší sa, že Charlie cenu získa. Kupón tam však nie je. Tom a Jerry preto zbierajú fľaše, aby mali peniaze na ďalšiu čokoládu. Minca sa im ale zakotúľa do kanála. Z neho ju vytiahne Charlie a ide si kúpiť čokoládu. Usmeje sa na neho šťastie, má zlatý kupón. V tej chvíli sa však objaví úhlavný nepriateľ pána Wonku, Arthur Slugworth.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist