DajTo

Nástroje smrteľníkov: Mesto kostí

20.5.2022 od 00:40 do 02:45

Krátka anotácia:
Život pätnásťročnej Clary sa nenávratne zmení vo chvíli, keď v nočnom klube stretne trojicu lovcov tieňov - bojovníkov proti tvorom podsvetia.
Anotácia:
Zdanlivo obyčajná pätnásťročná Clary žije so svojou matkou Jocelyn. Jej život sa nenávratne zmení vo chvíli, keď v nočnom klube stretne trojicu lovcov tieňov - bojovníkov proti tvorom podsvetia. Súrodenecká dvojica Alec a Isabella a charizmatický Jace sú ale zo stretnutia s Clary trochu prekvapení, pretože obyčajní smrteľníci lovca ani démonov vidieť nemôžu. Aké tajomstvo pred ňou matka ukrývala?
Dlhá anotácia:
Zdanlivo obyčajné pätnásťročné dievča Clara žije so svojou matkou Jocelyn, sleduje anime a najčastejšie trávi čas s najlepším kamarátom Simonom. Jej život sa nenávratne zmení vo chvíli, keď v nočnom klube stretne trojicu lovcov tieňov - bojovníkov proti tvorom podsvetia (démonom, upírom a podobne príjemným stvoreniam). Súrodenecká dvojica Alec a Isabella a charizmatický Jace sú ale zo stretnutia s Clary trochu prekvapení, pretože obyčajní smrteľníci lovca ani démonov vidieť nemôžu. Nedlho po tejto skúsenosti zmizne Clarina matka a hlavná hrdinka sa tak musí s lovcami spojiť, aby ju našla. Aké tajomstvo Jocelyn pred svojou dcérou skrývala, prečo Clary vidí bytosti, ktoré by vidieť nemala, a akú úlohu v jej živote bude hrať tajomný Pohár smrti?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist