DajTo

Dokonalá lúpež

18.5.2022 od 23:10 do 00:45

Krátka anotácia:
Ozbrojený sprievod mimoriadne cennej zásielky riskuje vlastný život, keď sa púšťa do nebezpečnej akcie proti vlastnému zamestnávateľovi.
Anotácia:
Ozbrojený sprievod mimoriadne cennej zásielky riskuje vlastný život, keď sa púšťa do nebezpečnej akcie proti vlastnému zamestnávateľovi. Muži, vyzbrojení zdanlivo dokonalým plánom, sa chystajú zarobiť poriadny balík, bez toho, aby komukoľvek skrivili jediný vlas. V stávke je štyridsať miliónov dolárov, keď sa však do akcie pripletie nečakaný svedok, ich plán sa zosype ako domček z kariet.
Dlhá anotácia:
Po smrti rodičov sa veterán vojny v Iraku Ty Hackett (Columbus Short) zamestná vo firme starajúcej sa o bezpečné finančné transporty. Tá však, nanešťastie, nevynáša dosť, aby z toho dokázal uživiť seba, svojho mladšieho brata Jimmyho (Andre Kinney) a ešte utiahnuť splátky za dom. A keďže mu jeho šéf Ashcroft (Fred Ward) nedokáže dohodiť dodatočné fúry, rozhodne sa napokon pristúpiť na návrh svojho priateľa a kolegu Mikea (Matt Dillon) a spolu s ďalšími spolupracovníkmi Quinnom (Jean Reno), Bainesom (Laurence Fishburne), Dobbsom (Skeet Ulrich) a Palmerom (Amaury Nolasco) prepadnúť a vylúpiť ďalší transport, ktorý povezie úctyhodných 42 miliónov dolárov! Súhlasia pod jedinou podmienkou že pri lúpeži nik nebude zranený. Ibaže keď sa v odľahlom skladisku, kde ukryjú svoj lup, nečakane objaví otrhaný bezdomovec, ktorého Baines chladnokrvne zastrelí a vzápätí sa tam ukáže pochôdzkar, ktorého taktiež postrelia, situácia sa im úplne vymkne spod kontroly! Ty sa spolu s ťažko zraneným policajtom zabarikáduje v jednom z pancierových vozov a kým sa zúfalo snaží prísť na spôsob, ako z toho všetkého vyviaznuť so zdravou kožou, jeho komplici zase horúčkovito pracujú na odstránení extratvrdených pántov zadných dverí...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist