Doma

S hlavou v oblakoch (27)

14.5.2022 od 11:50 do 12:50

Remide príde na stretnutie a všetci sú v šoku. Can jej vysvetľuje kampaň a Sanem zase hovorí príliš veľa, no Remide sa to páči. Chcela by jej a Canovi ukázať sklad, kde bude mať obchod, a potom ich v ňom zamkne, no ani to ich nedá dokopy. Can stále plánuje odísť a Sanem opúšťa agentúru. Can jej dá darček na rozlúčku a keď ho doma otvorí, nájde pero a atrament. Rozhodne sa preto ísť za ním a požiadať ho, aby zostal.
Sanem sa u Cana doma stretne s Polen. Tá ju pozve ďalej a lepšie sa spoznajú. Can sa rozhodne zostať na letisku a keď sa vráti domov, stretne tam Sanem a Polen. Sanem sa okamžite rozlúči a Can a Polen sa na druhý deň vážne rozprávajú o svojom vzťahu. Can jej povie, že je medzi nimi koniec. Sanem sa rozhodne otočiť nový list a tak sa vráti do práce.
Levent prichádza na stretnutie do agentúry a Sanem si myslí, že je Albatros. Pozve ju na stretnutie, pretože ho zaujímajú jej nápady. Levent zruší stretnutie s Aylin. Emre sa porozpráva s Aylin a dozvie sa, že má finančné problémy, čo ju priviedlo k tomu, že si na dom zobrala hypotéku. Podá jej prsteň a poradí jej, aby ho predala.
Aylin sa objaví v Canovom dome, keď raňajkuje s Emrem a Polen. Canovi ponúkne projekt, ktorý sama kvôli financiám nezvládne, a predloží mu ho ako darček na uzmierenie. Can, Sanem, Polen a Levent idú po práci na večeru. Predtým, ako Can a Polen odídu, Can poradí Sanem, aby nešla s Leventom v jeho aute. Sanem potom na poslednú chvíľu odmietne Leventa v nádeji, že nie je skutočný Albatros.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist