Doma

Búrlivé víno III (59)

4.2.2022 od 05:25 do 06:15

III. 59
Peter Lauru pred Evou podrží. Eva však napätie medzi Petrom a Laurou neunikne. Pokúsi sa od babky zistiť, čo sa stalo počas jej neprítomnosti.
Zachar je z novej situácie nešťastný. Eliška sa obáva, že Zachar radšej dieťa obetuje. Zachar sa chce s Inge dohodnúť, no ona sa mu vyhráža.
Mirka pomáha Šantal zabehnúť sa vo firme. Obe ženy si porozumejú, tak Mirka navrhne, aby prespala u nej. Mirka sa dozvie, že Šantal denne dochádza, tak jej ponúkne do prenájmu Braňov byt.
Martin je na Ritu veľmi nahnevaný. Nielenže ho podrazila, ale porušila aj svoje morálne zásady. Rita sa odvoláva na pamiatku svojho otca, no Martin si myslí, že jej otec by nikdy nesúhlasil, aby jeho knihu vydal Baxa. Človek, ktorý jemu a jeho rodine ublížil najviac.
Zoli sa zaujíma, či Ivan v Paríži prehodnotil názor na Erika. Ivan si myslí, že Erik Ninu ako šéf preťažuje, preto je Nina taká chorá. Nina sa teší na Erika, no doma ho nenájde. Je jej zle, volá mu, aby prišiel, Erik sa však z práce neuvoľní. Večer Ninu nájde vo veľmi zlom stave...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist