Doma

Láska na prenájom (32)

30.1.2022 od 12:55 do 13:55

Ferit a Selin oznámia čerstvo udobrenému Serkanovi a Ede, že svoju svadbu budú mať skôr: o týždeň bude obrad. Engin stojí nechápavo pred hnevom Piril, ale čoskoro príde na to, že od Ceren nemôže nič iné očakávať. Serkan dá pripraviť predmanželskú zmluvu pre Ferita a Selin, lebo sa obáva toho, že po svadbe bude Ferit chcieť byť aktívnejší vo veciach holdingu.
Selin oznámi Melek, že Eda a Serkan sa zosobášia; Eda ukludňuje svoju kamarátku a chce jej to neskôr vysvetliť, Melek však povie veľkú novinku Ayfer, ktorá zareaguje veľmi zle. Vo firme všetkých prekvapí urýchlenie svadby. Kaan upozorní Ferita, že napriek zdaniu má ešte pár trikov v zálohe.
Seyfi najme herca, aby Aydan vyvolala žiarlivosť u Alptekina. Engin sa ospravedlní Piril, a pozve ju na večeru. Eda a Serkan idú na jedno rokovanie do holdingu, kde Ferit povie, že jeden svetoznámy krajinný architekt sa chce s nimi spojiť. Serkan prečíta jeho podmienky, a rozhodne sa, že sa nespoja, lebo podmienky sú neprijateľné. Keď odtiaľ odchádzajú, je tam aj Kaan, a povie, že Ferit kúpil jeho skrachovanú firmu.
Engin a Piril idú na večeru, ale vysvitne, že Engin pozval aj Ceren, aby sa naraz ospravedlnil obom. Samozrejme, obe tam Engina nechajú. Eda a Ferit idú von na prechádzku, Serkan a Selin sa rozprávajú. Selin si ide ľahnúť, keď Engin zavolá Serkanovi, preto Selin sa schová a načúva. Engin navrhuje Serkanovi, aby priznal Ede svoje pocity, Selin si však myslí, že sa rozprávajú o nej.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist