Doma

Láska na prenájom (28)

29.1.2022 od 12:40 do 13:40

Po spoločnej večeri s Kaanom Ayfer upozorní Melek, nech sa rozíde s chlapcom, lebo cíti z neho nejakú faloš. Ceren a Engin sa spoja, aby Engin mohol konečne pozvať Piril na rande, ale to dopadne trochu rozpačito. Serkana prekvapí, ako veľmi sa zmenil jeho otec, a trochu ho hnevá, že aj on obhajuje Edu. Ferit sa prizná Ede, že on poslal zmluvu Kaanovi, a nie Selin. Serkan poprosí Edu, aby sa vrátila pracovať k nemu, ale dievča to odmietne.
Serkan sa rozhodne, že získa späť projekt ekologického hotela. V tejto veci sa dohodne aj s pánom Fikretom, dokonca aj Edu chce presvedčiť, aby zase pracovali spolu. Selin sa sťažuje Aydan, že ich vzťah s Feritom sa dostal do vážnej krízy, a už si vôbec nie je istá v tom, či sa chce vydať za chlapca. Melek si sľúbi, že sa pomstí Kaanovi.
Ayfer a dievčatá nevedia, kde je Eda, ale nakoniec idú k Serkanovi, a od Aydan sa dozvedia, že Serkan a Eda išli do horskej chaty. Serkan a Eda sú nútení nocovať v chate. Na druhý deň sa dohodnú, že Eda pomôže Serkanovi pomstiť sa Kaanovi, ale Eda je ochotná pomáhať len jeden deň, potom už Serkana nechce ani vidieť.
Fifi sa ponúkne Ayfer, že jej pomôže utriediť účtovníctvo. Eda a Serkan nájdu dôkaz, že Kaan nepoužíva eko-látky k hotelu. Serkan to napíše Fikretovi, a dostane projekt. Eda požiada Serkana, aby jej už nikdy nevolal, ale Serkan to nechce vzdať. Aydan vo svojej žiarlivosti na Alptekina odmietne každú mladú adeptku na sekretárku. Chce prijať staršiu pani, ale Alptekin povie, že on už našiel dokonalého adepta.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist