Markíza

Zámena manželiek

28.1.2022 od 08:40 do 09:50

Nové mamy, nové pravidlá.
Ako zvládne temperamentná Jana početnú rodinku, ktorej vládne mačistický otec? A dokáže sa Žaneta uvoľniť v pohodovej rodinke s otcom, ktorý vo všetkom pomáha?
Ďalšia epizóda Zámeny manželiek divákom predstaví rodinu z mesta Bílina, ktorú tvoria Žaneta (38), jej partner Roman (46), ich spoločný syn Roman (10 mesiacov) a dcéra Růžena (5). V domácnosti žijú ešte Natálka (11) a Lukáš (8), ktorých má Žaneta z predchádzajúceho vzťahu, a tiež Romanovi synovia Filip (17) a Robin (18). Na druhej strane sa zoznámia s Janou (32), Richardom (27), Alexom (10) a Theom (5 mesiacov), ktorí žijú v Liberci.
Žanetu do relácie zlákala túžba po razantných zmenách vo fungovaní domácnosti. Aj napriek veľkému počtu rodinných príslušníkov jej vraj nikto nepomáha, a je tak na všetko sama. Jana zas chcela vyskúšať, či jej bude počas desiatich dní jej partner Richard chýbať.
Jana je dominantnej povahy a keď má s niečím problém, nezdráha sa o ňom otvorene hovoriť. Podobne je na tom ale aj jej náhradný manžel Roman. Ten sa jedného dňa opije a nechá Janu samú s deťmi doma. Ona mu následne jeho správanie vyčíta, čím spôsobí konflikt obrovských rozmerov. Po slovnej prestrelke a niekoľkých vulgarizmoch, ktoré si náhradní manželia vymenia, Roman Janu fyzicky napadne! V desivej situácii bude musieť dokonca zasiahnuť štáb...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist