Doma

Búrlivé víno III (53)

27.1.2022 od 05:20 do 06:15

III. 53
Slávo chce Drahušu prijať do firmy. Váňa ho prosí, aby to nerobil, inak dá výpoveď on. Slávo nakoniec urobí kompromis. Drahuši ponúkne miesto osobnej asistentky, Drahuša teda s Váňom pracovať nebude. Váňa je Slávovi vďačný.
Laura a Patrik ťažko nesú, že nemôžu súťažiť. Je tu však šanca prihlásiť sa do nesúťažnej sekcie. Prihlášku však treba vyplniť ihneď, Laura sa nemá kedy poradiť s rodičmi. Deti sa rozhodnú zariskovať.
Ivan berie Evu aj s Vierou do Paríža. Idú podporiť Ninu, ktorá vo vinárskej súťaži získala prvé miesto. Laura sa nestihne s mamou dohodnúť na súťaži a Petrovi sa o tom bojí povedať. Peter Lauru napokon podporí, no deťom však v ceste stojí úplne iná prekážka...
Miro sa odmietne nechať uplatiť Zacharom, bojí sa ďalšieho korupčného škandálu. Zachar zostane zneistený. Inge nahovára Zachara, aby od projektu odstúpil. Zachar sa na Mira posťažuje Baxovi.
Riaditeľ gratuluje Martinovi a Rite k ich knihe. Má v pláne ich úspech medializovať. Martin váha, Rite sa možnosť prezentácie v médiách páči. Vysvitne, že vydaním knihy stojí v skutočnosti Baxa.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist