DajTo

S.W.A.T. II (7)

23.1.2022 od 23:25 do 00:15

II. 6
Tím S.W.A.T. sa pokúša odhadnúť, ktorý ďalší obchodník s diamantmi bude olúpený skupinou vysoko organizovaných zlodejov, ktorí vykonávajú lúpeže v Los Angeles. Keď je Hondo emočne zasiahnutý smrťou podozrivého, vyhľadá pomoc u svojej matky Charice. Street sa obáva, že jeho výcvikový inštruktor na akadémii Luca, voči nemu spriada osobnú pomstu, a Chris zvažuje neobvyklú ponuku vzťahu od svojej novej priateľky.
II. 7
Tím S.W.A.T. pátra po skupine kriminálnikov napodobňujúcej zločiny neslávne známej Symbionskej oslobodzovacej armády, ktorých útoky zaberali väčšinu vtedajších správ. Aby získali informácie o tomto kriminálnom vyčíňaní v 70. rokoch, Luca so svojím otcom Carlom prechádzajú zložky Lucovho zosnulého dedka, ktorý pracoval pre S.W.A.T. počas danej éry. Hondo v Arizone zažije diskrimináciu od kolegu dôstojníka počas školiaceho seminára o vymáhaní práva.
II. 8
Tím S.W.A.T. sa snaží čo najrýchlejšie nájsť stalkera blogerky Tiffany, hviezdy sociálnych médií, po tom čo nebezpečný obdivovateľ tejto online celebrity premení fanúšikovský zraz v prestrelku, ktorá ohrozí Jessicu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist