Doma

Láska na prenájom (13)

16.1.2022 od 10:05 do 11:05

Kaan škaredo využíva Melekin obdiv, a získaním jej dôvery sa snaží čo najviac dozvedieť o vzťahu Edy a Serkana. Eda a Serkan sa zase dostanú do nepríjemnej situácie pre večernými hosťami: Ayfer, Aydan, Selin a Feritom; škandál vypukne nakoniec vtedy, keď Selin povie, že Ferit sa stal poradcom pre holding, popri tom Selin náhodou nájde kus roztrhanej zásnubnej zmluvy, ktorú neskôr Ferit z vtipu odfotí a prepošle Kaanovi.
Ferit obviní Selin z toho, že pri večeri bola viditeľne žiarlivá na Edu; dievča si vyprosuje tieto obvinenia, avšak predsa sa prizná Piril, že je zmätená zo svojich pocitov. Kaan sľúbi jednej novinárke, že dostane od neho kompromitujúcu fotku o rodine Bolatovcov, ale iba ak to zverejní v určitom, ním stanovenom čase. Piril a Engin sa zblížia v Antalyi.
Sevil a Birol sa zmieria, a preto sú ochotní podpísať zmluvu. Kaan sa dozvie od Ferita, kedy bude slávnostné odovzdávanie cien. Serkan a Eda sa celú noc pozerajú na padajúce hviezdy. Na druhý deň ráno je Piril nervózna, lebo sa nevie spojiť so Serkanom, a bojí sa, že zmešká slávnostné odovzdávanie cien. Ale Serkan a Eda sa vrátia včas, a Serkan požiada Edu, aby po slávnosti sa venovala Feritovi, aby sa on mohol porozprávať so Selin.
Melek nedostane prácu, preto je veľmi zúfalá. Alptekin jej navrhne, aby pracovala v holdingu ako asistentka Selin. Začne sa slávnostné odovzdávanie cien, a keď Serkan prednáša svoj prejav, objavia sa paparazzi. Kaan zavolá Selin, a povie jej, že noviny sú plné zásnubnej zmluvy Serkana a Edy. Selin požiada Edu, aby sa porozprávala s paparazzmi. Eda sa zdráha, ale keďže chce pomôcť Serkanovi, ide, aby sa s nimi porozprávala.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist