DajTo

Teória veľkého tresku X (22)

14.12.2021 od 15:05 do 15:30

X. 20
Sheldon sa prinúti k práci s Howardom a Leonardom na navádzacom systéme a na projekte s Amy v jeden deň, čo vyústi v nachladnutie a prebudenie bez spomienok na to, čo sa dialo po konzumácii liekov. Sheldon sa preto snaží zistiť, čo v čase výpadku pamäti robil. Bernadette sa medzitým cíti previnilo kvôli svojmu skorému návratu do práce.
X. 21
Sheldon a Amy pripravujú ďalšiu epizódu relácie o zábavných vlajkách. Do živého vysielania im telefonicky vstúpi geológ Bert. Chce verejne oznámiť, že si našiel priateľku, osobnú trénerku Rebeccu, ktorú spoznal na zoznamke. Na Leonardovo pozvanie ju privedie všetkým predstaviť. Čoskoro sa však ukáže, že je s ním len pre peniaze. Všetci sa zhodnú na tom, že bude pre Berta najlepšie, keď sa s ňou rozíde. To Bert urobí, ale nevydrží mu to dlho.
X. 22
Sheldon zisťuje, že stráca dych pri hraní online hier. Skúša vymyslieť spôsob, ako by si zbystril zmysly. Pečenie s Rajeshom, žonglovanie s Howardom, jazda na jednokolke, nič z toho neprináša želaný výsledok. Amy ho upokojí, že nemusí hľadať nezdolateľné výzvy, ale postačí, ak sa sústredí na život ako taký.
X. 23
Leonard, Howard a Sheldon dokončia svoj gyroskop pre letectvo Spojených štátov, ale netešia sa z neho dlho, pretože im ho z prísne tajných dôvodov armáda skonfiškuje. Bernadette Howardovi vyčíta, že je po strate projektu nemožný, ale ten jej pripomenie, že aj ona bola neraz v rovnakej situácii. Sheldonovi zasa smútok spôsobuje nepravidelnosť črevných pochodov.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist