Doma

Dokonalé Vianoce s pestúnkou

13.12.2021 od 10:25 do 12:50

Dlhá anotácia:
Sophie Griffithovej (Merritt Patterson) sa jej kariéra fotografky naozaj úspešne rozbieha, zdá sa však, že v osobnom živote nedokáže nájsť rovnaký druh úspechu a naplnenia. Počas návštevy svojej zranenej babičky v malom americkom meste Bainbridge Island súhlasí Sophie s tým, že bude dočasnou pestúnkou deväťročného chlapca Troya (Luke Roessler) žijúceho v susedstve a popri tom zažije nepravdepodobný románik s jeho strýkom Davidom Murphym (Jon Cor). Uvedomujúc si, že práve David môže by to, čo jej v živote doposiaľ chýbalo, musí Sophie čeliť svojmu súčasnému priateľovi, najväčšej pracovnej výzve svojej kariéry, a rozhodnúť sa, či je pripravená otvoriť svoje srdce.
Profesionálna fotografka Sophie (Merritt Patterson), ktorá pôsobí v San Franciscu, má stráviť Vianoce osamote, keď jej priateľ - fotograf Brent (Toby Levin) prijme prácu v Ázii. Generálny riaditeľ spoločnosti Ascension Invention, ktorá sídli v meste Bainbridge Island, David Murphy (Jon Cor), hľadá pestúnku pre svojho deväťročného synovca Troya (Luke Roessler), aby na dva týždne zastúpila Troyovu stálu pestúnku, ktorá odcestovala. Ich staršia suseda Louise Griffithová (Paula Shaw) by bola skvelou náhradníčkou, keby si nebola poranila nohu. Keď sa Sophie dozvie o zranení starej mamy Louise, odletí na sever, aby s ňou strávila Vianoce. Po tom, ako David mylne považuje Sophie za pestúnku, Sophie súhlasí s tým, že sa v to popoludnie postará o Troya. Ide jej to natoľko dobre, že mu Sophie ponúkne, že sa bude spolu so svojou starou mamou starať o Troya počas ďalších dvoch týždňov, čo David s úľavou prijme.
Sophie vezme Troya na konkurz do vianočnej slávnosti, kde chlapec vďaka tréme odhalí svoje lepšie ja a získa rolu piateho soba Cometa. David sa pripojí k Sophie, Louise a Troyovi a vyberú sa na výlet do hračkárstva. Na druhý deň Troy požiada Sophie, aby išla s ním a s jeho strýkom pre stromček. David a Sophie si robia žarty z toho, že to vyzerá tak, ako keby sa Louise a Troy hrali na dohadzovačov, a smejúc sa odškrtávajú dôvody, prečo by im to nikdy nefungovalo, ako napríklad vzdialenosť, jej priateľ atď. David a Sophie sa na seba neustále ukradomky dívajú a užívajú si spoločne strávený deň, vrátane guľovačky, ktorú vyprovokuje David. Sophie si všimne, aký je David uvoľnený, čo mu jeho práca nie vždy umožňuje. Pripúšťa, že jej rýchla kariéra by jej mohla brániť v tom, aby viedla ten najlepší osobný život. Davida prekvapí na stromovej farme jeho bývalá priateľka Jodi (Anita Brown) a on súhlasí s tým, že sa stretnú, aby sa porozprávali. Počas prekvapujúcej návštevy sa objaví Brent a Sophie čoskoro pochopí, že to medzi ňou a Brentom nikdy nebude fungovať, a tak mu navrhne, že sa rozlúčia definitívne.
Sophie a Troy sa zbližujú, a ona myslí na to, ako veľmi jej bude chýbať, keď sa vráti do San Francisca. Dokonca sa zahráva s myšlienkou, že zostane v Bainbridge a jednoducho bude dochádzať za prácou, podobne ako to bolo v januári, keď pracovne odcestovala do Švajčiarska. Jodi pri obede prezradí Davidovi, že je zasnúbená a že je veľmi šťastná a dokonca mu navrhne, aby si všímal Sophie. David povie Sophie počas korčuľovania, že Jodi je zasnúbená a ona povie Davidovi, že ona a Brent sú už minulosť. Inšpirovaný Sophiinou veľkorysosťou, David prichádza s novou aplikáciou, ktorú sa snažil vyvinúť pre spoločnosť Ascension Invention. Keď Sophie zavolajú, že jej záber zo Švajčiarska vybrali a ona sa nebude môcť zúčastniť vianočnej slávnosti, povie áno a začne plánovať svoj odchod.
Všade vládne smútok, keď sa Sophie pripravuje na odchod. Troy má zlomené srdce, a má ho aj David, ktorý si už začínal myslieť, že Sophie by mohla byť tá pravá. Keď Sophie nastupuje do lietadla, myslí na vianočnú slávnosť a musí sa rozhodnúť, či presmeruje svoju kariéru alebo počúvne svoje srdce.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist