DajTo

Teória veľkého tresku X (19)

13.12.2021 od 14:45 do 15:10

X. 18
Raj zháňa bývanie. Ponúknu mu ho hneď Howard s Bernadette aj Penny s Leonardom. Raj si vyberie, že bude bývať u Penny s Leonardom. Z toho je celý nesvoj Sheldon, pretože ide o jeho bývalú izbu. Zavolá preto Leonardovej matke, aby mu ako psychologička povedala, prečo to vníma tak negatívne.
X. 19
Sheldon a Amy sa prvýkrát púšťajú do profesionálnej spolupráce, ale kvôli ich milostnému vzťahu je kvalita ich výslednej práce veľmi pochybná. Zistia, že možnosť navzájom sa urážať, povzbudzuje ich kreativitu. Penny a Raj sa medzitým zbližujú, kvôli čomu sa Leonard cíti odstrčený.
X. 20
Sheldon sa prinúti k práci s Howardom a Leonardom na navádzacom systéme a na projekte s Amy v jeden deň, čo vyústi v nachladnutie a prebudenie bez spomienok na to, čo sa dialo po konzumácii liekov. Sheldon sa preto snaží zistiť, čo v čase výpadku pamäti robil. Bernadette sa medzitým cíti previnilo kvôli svojmu skorému návratu do práce.
X. 21
Sheldon a Amy pripravujú ďalšiu epizódu relácie o zábavných vlajkách. Do živého vysielania im telefonicky vstúpi geológ Bert. Chce verejne oznámiť, že si našiel priateľku, osobnú trénerku Rebeccu, ktorú spoznal na zoznamke. Na Leonardovo pozvanie ju privedie všetkým predstaviť. Čoskoro sa však ukáže, že je s ním len pre peniaze. Všetci sa zhodnú na tom, že bude pre Berta najlepšie, keď sa s ňou rozíde. To Bert urobí, ale nevydrží mu to dlho.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist