Markíza

Bratia z Grimsby

12.12.2021 od 01:50 do 03:25

Dlhá anotácia:
Najnebezpečnejší agent MI6 má brata. K jeho smole je to milý, ale trochu natvrdlý anglický futbalový fanúšik, ktorý má všetko, čo si môže muž z chudobného rybárskeho mestečka Grimsby priať - vrátane deviatich detí a atraktívnej priateľky.
Nobby (Sacha Baron Cohen) má všetko, čo si len muž z chudobného rybárskeho mestečka Grimsby môže priať, vrátane 9 detí a Dawn (Rebel Wilson), najsexi priateľky na celom severovýchode Anglicka. Chýba mu len jeho mladší brat Sebastian (Mark Strong), ktorého už 28 rokov márne hľadá. Keď Nobby konečne brata nájde, netuší, že má pred sebou najnebezpečnejšieho agenta MI6, ktorý práve odhalil tajné plány teroristického útoku. Sebastiana však krivo obvinia a dáva sa na útek. S hrôzou si uvedomí, že ak má zachrániť svet, nezaobíde sa bez pomoci najväčšieho blbca na zemi. Svojho brata.
Nobby (Sacha Baron Cohen) má všetko, čo si len muž z chudobného rybárskeho mestečka Grimsby môže priať - 9 detí a atraktívnu priateľku Dawn (Rebel Wilson), ktorú miluje viac ako čokoľvek. V jeho živote chýba len jediná vec: jeho mladší brat Sebastian (Mark Strong), ktorý bol od neho odlúčený už ako dieťa. Po 28 rokoch hľadania, Nobby svojho brata konečne vystopoval v Londýne - nevediac o tom, že je najnebezpečnejším agentom MI6. Po katastrofálnom opätovnom stretnutí, pri ktorom Nobby nechtiac zničí Sebastianovi život a prinúti ich dať sa na útek, spolu odhalia zámer zničiť svet. Aby zachránil ľudstvo a svojho brata, musí sa Nobby dať na globálnu misiu a podstúpiť kompletnú premenu z roztomilého idiota na sofistikovaného tajného agenta.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist