DajTo

RED 2

8.12.2021 od 20:30 do 23:00

Krátka anotácia:
Frank Moses (Bruce Willis) sa konečne snaží užívať si dôchodok so svojou novou partnerkou Sarah (Mary-Louise Parker). Dlho mu to však nevydrží...
 
Anotácia:
Frank Moses (Bruce Willis) sa konečne snaží užívať si dôchodok so svojou novou partnerkou Sarah (Mary-Louise Parker). To mu však nie je dopriate, pretože ho kontaktuje jeho kamarát, a tiež vyslúžilý agent, Marvin (John Malkovich) s tým, že na internete sa objavil dokument zvaný Nightshade, ktorý je údajne spojený práve s nimi. Aj keď sa Frankovi veľmi nechce, je potrebné sa s touto situáciou vyrovnať a preto sa všetci vydávajú na akčné dobrodružstvo naprieč celým svetom. Postavu hlavného záporáka druhého dielu tentoraz dostal Anthony Hopkins.
 
Dlhá anotácia:
Nabitá akčná komédia RED 2 je pokračovaním celosvetovo úspešného filmu o bývalom agentovi CIA, ktorý stále leží niekomu v žalúdku. Frank Moses dáva znovu dohromady svoj svojrázny tím elitných tajných agentov. Ich prvou úlohou je prežiť a hneď tým druhým je vypátrať stratenú smrtiaca zbraň budúcej generácie, ktorá môže zmeniť rozloženie síl vo svete. Budú musieť odolať hordám nemilosrdných zabijakov, teroristov a po moci bažiacich vládnych úradníkov, túžiacich vyskúšať si technologicky vyspelú superzbraň. Misia zavedie Franka a ostatných z tímu RED do Londýna, Paríža a Moskvy. Ich nepriatelia majú palebnú aj početnú prevahu, navyše majú Frank a jeho partia problémy aj tak trochu sami so sebou. Ak chcú agenti zachrániť svet a zostať pritom na žive, nezostáva im nič iné, než sa spoľahnúť na svoju vynaliezavosť a dôvtip, na zručnosti zo starej školy. A na trochu dynamitu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist