Markíza

Policajné prípady

7.12.2021 od 14:50 do 15:50

Reálni strážcovia zákona, skutočné príbehy,
autentické zásahy.
Nič sa nedeje:
Oliver (53) je obvinený z domáceho násilia, no jeho manželka Marta (52) to odmieta. Suseda Elena (64), ktorá políciu privolala, však tvrdí, že násilie nepácha manžel, ale ich drogovo závislý syn Oliver ml. (21). Polícia objaví Olivera v kúpeľni a zabráni mu v úteku.
Hypochondria:
Ivana (16) zavolá políciu. Na dvore vyčíňa neznámy muž (54) vyhrážajúci sa jej otcovi Karolovi (44), že je vrah a zomrie. Karol je lekár a muž tvrdí, že mu nechce pomôcť pri liečbe nádoru a tak umiera. Vysvitne, že muž je medzi lekármi známy hypochonder a svoje choroby predstiera.
Dron útočí:
Matildu (82) zraní havarovaný dron. Jej vnučka Miška (18) sa domnieva, že ich sledoval sused František (46). Ten priznáva, že je majiteľom dronu, no obvinenie odmieta. Vysvitne, že haváriu dronu nechtiac zapríčinil Františkov syn Tomáš (12), ktorý je do Mišky tajne zamilovaný.
Čerstvý otec:
Vasil (46) spôsobil nehodu, po ktorej zranený Šimon (23) zmizol do neďalekého domu. Šimon tvrdí, že je v poriadku, no z polície je nervózny. Pokúsi sa o útek. Ukáže sa, že Šimon je väzeň a nedodržal povolenú 24 hodinovú vychádzku, po ktorej sa mal vrátiť naspäť. Jeho priateľka mala komplikovaný pôrod a chcel zostať s ňou.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist