DajTo

Teória veľkého tresku X (6)

7.12.2021 od 14:30 do 14:55

X. 5
Amy a Sheldon, ktorí spolu na päť týždňov v rámci vedeckého experimentu býva v Pennyinom byte, vtrhnú do bytu k Leonardovi a Penny. Majú spor ohľadom kúpeľňového rozvrhu, z ktorého Sheldon nemieni ustúpiť. Aby im pomohli situáciu vyriešiť, vezme Penny Sheldona na výlet do cukrárne, kde mu pomôže objasniť aspekty partnerského spolužitia a zároveň odhalí, prečo Sheldon vždy trikrát klope na dvere, než vstúpi. Leonard medzitým dáva Amy rady, ako na Sheldona.
X. 6
Sheldon usporiada pre pár známych brunch. Chce tým prekvapiť Amy, pretože vyjadrila želanie pozvať si hostí. Prekvapení sú však práve pozvaní hostia, teda Stuart, Amin kolega Bert a rumunská susedka z druhého poschodia, keď sa dozvedia, že sa jedná o akýsi brunch nanečisto, aby Sheldon zvládol vychytať muchy. Stuart je tým dotknutý najviac, pretože práve teraz sa mu, viac ako inokedy, potvrdilo, že je medzi priateľmi zanedbávaný. Nakoniec si so Sheldonom pripijú a zistia, že majú veľa spoločného a dobre si rozumejú.
X. 7
Sheldon a Amy vysielajú nový diel relácie o vlajkách. Amy pred Sheldonom tají, že jej byt dali do poriadku už pred dvoma týždňami, a tvrdí mu, že majú sklz, aby s ním mohla dlhšie bývať. Keď sa to Sheldon, ktorý tuší, že sa niečo deje, dozvie, odpustí jej tú lož a chce s ňou bývať ďalej, pretože ich pokus so spolužitím považuje za vcelku úspešný. Ale cíti sa rozpoltený, pretože nevie, kam vlastne patrí, a či sa chce vzdať svojej izby u Leonarda a Penny. Nakoniec sa rozhodne pre spolužitie s Amy.
X. 8
Amy použije vzorku svojich a Sheldonových kožných buniek, aby ich premenila na bunky mozgové. Má s tým úspech. Tým nechtiac podnieti Sheldona, že začne mať túžbu splodiť s Amy dieťa. Po prvotnom šoku mu Amy povie, že na dieťa ešte nie je pripravená. Sheldonovi nepomôžu ani pre neho typické prejavy zvádzanie.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist