DajTo

Teória veľkého tresku IX (23)

3.12.2021 od 15:05 do 15:25

IX. 21/24
Sheldon s Leonardom chystajú večierok so sledovaním Hry o tróny. Príprava je narušená sporom o dôležitosť výročnej schôdze dohody spolubývajúcich a samotnej dohody. Postupne sa medzi všetkými priateľmi vydeľujú dve skupiny. Jedna je zástancom dohody, druhá potom odporcom. Strany majú skutočne prekvapivé zloženie. Do toho prichádza rozhádaní Howard a Raj. Tí sa hádajú o to, že Raj teraz randí s Claire i Emily naraz, ale hoci tvrdí, že trpí, podľa Howarda sa len chváli. Nakoniec sa háda každý s každým a je potrebne nasadiť vlastný život, aby sa skupina opäť stmelila.
IX. 22/24
Penny príde s nápadom ísť na víkendovú ochutnávku vín. Všetci súhlasia, len Bernadette ostáva kvôli tehotenstvu doma a tiež Sheldon, ktorý nepije. Zatiaľ čo sa celá partia vydáva na nové dobrodružstvo, Bernadette a Sheldon sa doma venujú ochutnávke toastov. Za Rajom by mala prísť aj Claire a Penny sa opäť stretáva so Zackom, čo aj tentokrát vyústi do bizarnej situácie.
IX. 23/24
Za Leonardom príde mama. Poprosí preto Penny, či by ju vyzdvihla na letisku. Dámy sa od svadby vidia prvýkrát, takže je na čase sa lepšie spoznať. To pre Penny samozrejme vôbec nebude jednoduché...
IX. 24/24
Ako Penny sľúbila Beverly, usporiadajú druhý svadobný obrad, tentokrát pred všetkými príbuznými a priateľmi. Leonard preto pozýva okrem matky aj otca. Lenže jeho otec a matka sa nemôžu vystáť. Naopak, pozdáva sa mu Sheldonova matka, čo bude mať naozaj prekvapivý koniec.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist