DajTo

Teória veľkého tresku IX (20)

2.12.2021 od 14:45 do 15:10

IX. 19/24
Sheldonov notebook dosluhuje, a tak je čas popozerať sa po inom. Avšak kúpa nového notebooku je dôležitá vec, ktorú niekto len tak nezvládne. Preto keď sa Amy ujme iniciatívy a Sheldonovovi zaobstará nový kúsok, celý je bez seba. Na povrch vyjde jeho tajomstvo a ďalšia posadnutosť. Leonard s Howardom medzitým pracujú na Howardovom vynáleze. Uprostred práce musia kúpiť materiál. Po ceste sa však stanú experimentálnymi divákmi na projekcii nového filmu Suicide Squad. Keby tu tak s nimi bol Raj - najväčší fanúšik celého filmu. A keby tak mali Leonard s Howardom výhovorky pre svoje ženy...
IX. 20/24
Sheldonova virtuálna prechádzka lesom ostatných motivuje k tomu, aby využili ponuku jednej lekárky na voľnú chatu a strávili spoločný víkend na chate uprostred lesa. Penny s Leonardom a Amy so Sheldonom vyrážajú za dobrodružstvom. Lenže keď ich zastihne silný dážď, je potrebné baviť sa vo vnútri chaty a jedinou možnosťou sa zdá byť hra, v ktorej je potrebné piť. Tá na povrch vynesie nemilé pravdy a nečakané prekvapenia. Bernie s Howardom zatiaľ bojujú s Rajovym entuziazmom okolo tehotenstva. Budú mu musieť vysvetliť, že to oni dvaja čakajú bábätko, nie on.
IX. 21/24
Sheldon s Leonardom chystajú večierok so sledovaním Hry o tróny. Príprava je narušená sporom o dôležitosť výročnej schôdze dohody spolubývajúcich a samotnej dohody. Postupne sa medzi všetkými priateľmi vydeľujú dve skupiny. Jedna je zástancom dohody, druhá potom odporcom. Strany majú skutočne prekvapivé zloženie. Do toho prichádza rozhádaní Howard a Raj. Tí sa hádajú o to, že Raj teraz randí s Claire i Emily naraz, ale hoci tvrdí, že trpí, podľa Howarda sa len chváli. Nakoniec sa háda každý s každým a je potrebne nasadiť vlastný život, aby sa skupina opäť stmelila.
IX. 22/24
Penny príde s nápadom ísť na víkendovú ochutnávku vín. Všetci súhlasia, len Bernadette ostáva kvôli tehotenstvu doma a tiež Sheldon, ktorý nepije. Zatiaľ čo sa celá partia vydáva na nové dobrodružstvo, Bernadette a Sheldon sa doma venujú ochutnávke toastov. Za Rajom by mala prísť aj Claire a Penny sa opäť stretáva so Zackom, čo aj tentokrát vyústi do bizarnej situácie.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist