Markíza

SuperStar

28.11.2021 od 20:25 do 23:35

Kto sa stane ďalšou SuperStar?
Do priamych prenosov sa prebojovalo 10 finalistov! Ale vyhrať môže iba jeden! Nenechajte si ujsť výnimočný večer, počas ktorého Vám finálová desiatka zaspieva prvýkrát naživo. Len vy svojimi hlasmi rozhodnete o tom, koho posuniete o krôčik bližšie k vysnívanému cieľu a rozprávkovej výhre!
Všeobecná anotácia:
Dychberúce výkony a hlasy, ktoré budete chcieť počúvať stále dokola. Súťažiaci, ktorí vás šokujú aj rozosmejú a príbehy, ktoré vás chytia za srdce. Televízie Markíza a Nova sa znovu spojili, aby divákom priniesli ďalší ročník najslávnejšej a najúspešnejšej hudobnej talentovej súťaže. Chýbať nebude ani osvedčená a obľúbená porota, ktorá zažiarila v minulom ročníku, a to v zložení - Pavol Habera, Marián Čekovský, Leoš Mareš, Patricie Pagáčová a Monika Bagárová.
Diváci sa opäť môžu tešiť na skvelú zábavu, súťažiacich, ktorí im už v kastingových kolách vyrazia dych svojím talentom, ale aj na tých, ktorí ich aj porotu pobavia alebo rozosmejú svojimi výkonmi. Na obrazovkách budeme sledovať dramatickú cestu mladých ľudí za vytúženým cieľom - stať sa úspešnou a uznávanou SuperStar. Víťaza navyše čaká rozprávková výhra v hodnote 75 000 eur.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist