Markíza

Ten, kdo tě miloval

27.11.2021 od 14:00 do 16:10

Zaujímavosť:
Vanda Kalinová (Soňa Norisová) žila spokojný život v kúpeľnom malomeste. Potom ale zasiahol krutý osud a ona sa po strate manžela, elitného vyšetrovateľa, musí postaviť celému svetu a udržať rodinu pohromade. Snáď aj predvianočný zhon by jej mohol paradoxne pomôcť ... Lenže potom v manželových veciach narazí na dokumenty, ktoré ukazujú, že Josef (Pavel Řezníček) k nej nebol ani zďaleka úprimný ... Vanda sa tak po boku svojich detí a svokra vydáva po stopách temných tajomstiev, ktoré vedú nielen k najmocnejšiemu mužovi kraja, ale aj do jej vlastnej minulosti. Odpovede, ktoré získa, však môžu ohroziť všetko, čo miluje.
Komediálne ladený príbeh Ten, kto ťa miloval je zasadený do prostredia predvianočného zhonu známeho kúpeľného mesta. Hlavným rozprávačom príbehu by mal byť po správnosti kpt. Kalina (Pavel Řezníček) - nepodplatiteľný policajt, milujúci manžel, skvelý otec a báječný syn svojej matky v jednej osobe, keby však iróniou osudu hneď na začiatku deja neumrel pri autonehode spôsobenej zlým výberom pneumatík. O mŕtvych len v dobrom, ale na zosnulého Kalinu začínajú na povrch vyplávať minimálne podozrivé skutočnosti vrátane okolností jeho smrti. Stačí pár nechcených indícií, fotiek, mierneho ohovárania zo strany blízkych a jeho manželke, Vande (Soňa Norisová), sa zrúti svet dlho neotrasiteľnej dôvery. Predsa nemôže uveriť tomu, že by jej bol jej milovaný manžel neverný s policajnou konfidentkou Irinou (Lívia Bielovič), akokoľvek tomu nasvedčujú najrôznejšie nájdené dokumenty. Ako dlho? A ako mohla byť taká slepá? V snahe dozvedieť sa pravdu sa z Vandy stáva amatérsky detektív. Našťastie má pri sebe skvelý tým kriminalistov v podobe svojich dvoch malých synov s ich babičkou a jedného v živote nepraktického, praktického doktora...
Prvý kriminálny román populárnej Marie Poledňákovej je plný nielen napätia a sympatických postáv, ale aj humoru a irónie, na ktoré sme v autorkiných dielach zvyknutí.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist