Markíza

Policajné prípady

4.11.2021 od 23:00 do 00:00

Reálni strážcovia zákona, skutočné príbehy,
autentické zásahy.
Neplnoletí
Barman privolá hliadku k prípadu, kde mu dvaja mladí ľudia zmizli bez platenia. Dievča si ale v zmätku zabudlo kabelku, takže jej nezostávalo nič iné, než sa po ňu vrátiť. Policajti tak onedlho nájdu aj jej priateľa, ktorý sa však dá na útek. Obaja sú totiž neplnoletí.
Únos
Muž privolá políciu pre podozrenie z únosu. Videl, ako mladú dievčinu nejakí muži chytili a naložili do auta. Našťastie si zapamätal ŠPZ aj typ auta. Hliadka privolá zásahovú jednotku (PPU) a s ich pomocou muža dolapia tesne pred štátnou hranicou.
Napadnutie od cyklistu
Policajná hliadka zbadá v noci dvoch ľudí na jednom bicykli. Bicykel je navyše neosvetlený. Ukáže sa, že muž na bicykli vezie svojho syna a nemieni sa o tom s policajtmi baviť, namiesto toho ich napadne.
Pokus o samovraždu
Na dispečing volá zúfalý chlapec, že mu matka poslala SMS-ku, v ktorej sa s ním lúči, chce skončiť so životom. Hliadka na mieste zistí, že žena skutočne doma spísala list na rozlúčku, zjedla veľké množstvo liekov, ktoré zapila alkoholom. Spoločne s chlapcom okamžite vyrážajú ženu hľadať, ide doslova o minúty.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist