Markíza

Husia koža 2: Strašidelný Halloween

1.11.2021 od 13:30 do 15:25

Zaujímavosť:
V pokračovaní úspešnej komédie Husia koža opäť pár zvedavých tínedžerov oživí monštrá uväznené v knihách, a to navyše na Halloween! Príšery na čele s bábkou Slappym sú rozhodnuté ovládnuť svet a túto pohromu môžu odvrátiť len na Sam (Caleel Harris), Sonny (Jeremy Ray Taylor) a jeho sestra Sarah (Madison Iseman). Čas však stojí proti nim...
Starostlivo rozmýšľajte, čo si prajete. Keď najlepší kamaráti Sonny (Jeremy Ray Taylor) a Sam (Caleel Harris) zistia, že na veciach, ktoré iní nepotrebujú, sa dá dobre zarobiť, pustia sa do upratovania domu pána Stineho (Jack Black). Stará zamknutá kniha, ktorú zo zvedavosti otvoria, ale prebudí nadprirodzenú nočnú moru - Slappyho! Teraz im nezostáva nič iné, než sa s pomocou Sonnyho sestry Sarah (Madison Iseman) pustiť do pretekov s časom, aby zlovestnú figurínu a všetky ďalšie stvorenia, ktoré sa prebrali k životu, dostali späť na stránky knihy skôr, než rozpútajú hotové peklo.
Film mal mať pôvodne názov "Husia koža 2: HorrorLand". Následne bol premenovaný na "Slappyho pomsta". Nakoniec bol premenovaný ešte raz na "Husia koža 2: Strašidelný Halloween".
R.L. Stine, tvorca knižnej predlohy, sa vo filme objaví v jednej scéne ako riaditeľ Harrison.
Herec Jack Black, ktorý si vo filme zopakoval svoju úlohu R.L. Stineho, nemá v tomto pokračovaní veľa priestoru, dokonca sa neobjaví až do 56. minúty z 90, čo je 62 % celého filmu. Mohla za to jeho práca na ďalšom filme Tajomstvo domu s hodinami (2018), ktorý vyšiel 3 týždne pred týmto. Oba filmy sú založené na populárnej hororovej knihe pre deti.
Jack Black dokonca nie je uvedený ani v hereckom obsadení filmu.
Natáčalo sa v USA, v štáte Georgia, konkrétne v mestách Covington, Atlanta a Decatur.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist