Markíza

SuperStar

30.10.2021 od 13:20 do 15:40

Kto sa stane ďalšou SuperStar?
Dramatický Super výber pokračuje! Desiatky súťažiacich bojujú o zotrvanie v súťaži. Len tí najlepší sa posunú o ďalší krôčik bližšie k vytúženému postupu do priamych prenosov. Zvyšku sa ich sen rozplynie. Kto presvedčí hviezdnu porotu v zložení: Monika Bagárová, Marián Čekovský, Pavol Habera, Leoš Mareš a Patricie Pagáčová o tom, že si zaslúži aj naďalej bojovať o titul novej SuperStar? To sa dozviete v ďalšej časti Super výberu z Máchovho jazera!
Všeobecná anotácia:
Dychberúce výkony a hlasy, ktoré budete chcieť počúvať stále dokola. Súťažiaci, ktorí vás šokujú aj rozosmejú a príbehy, ktoré vás chytia za srdce. Televízie Markíza a Nova sa znovu spojili, aby divákom priniesli ďalší ročník najslávnejšej a najúspešnejšej hudobnej talentovej súťaže. Chýbať nebude ani osvedčená a obľúbená porota, ktorá zažiarila v minulom ročníku, a to v zložení - Pavol Habera, Marián Čekovský, Leoš Mareš, Patricie Pagáčová a Monika Bagárová.
Diváci sa opäť môžu tešiť na skvelú zábavu, súťažiacich, ktorí im už v kastingových kolách vyrazia dych svojím talentom, ale aj na tých, ktorí ich aj porotu pobavia alebo rozosmejú svojimi výkonmi. Na obrazovkách budeme sledovať dramatickú cestu mladých ľudí za vytúženým cieľom - stať sa úspešnou a uznávanou SuperStar. Víťaza navyše čaká rozprávková výhra v hodnote 75 000 eur.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist