DajTo

S.W.A.T. III (7)

30.10.2021 od 00:45 do 01:30

III. 6/21
Harrelsonovci majú veľmi napäté rodinné stretnutie, keď Hondova staršia sestra Winnie s nevôľou pricestuje do Los Angeles, aby prvýkrát po dlhých rokoch videla svojho chorého otca. Tím S.W.A.T. tiež hľadá uneseného bojovníka za ľudské práva na Blízkom východe. Lucov pojazdný bufet narazí na prekážku a Street sa obáva, že randenie s Molly, dcérou kapitána Hicksa, bude mať negatívny vplyv na jeho kariéru.
III. 7/21
Tím S.W.A.T. hľadá zlodejov na úteku, ktorí ukradli špičkovú technológiu, termálny rezač, ktorý rozreže takmer všetko. Aby ich chytili, musí tím identifikovať ich cieľ. Chris čelí nerovnováhe vo svojom vzťahu s Kirou a Tyom. Street zvažuje, že povie Hicksovi o svojom vzťah s jeho dcérou Molly.
III. 8/21
Tím S.W.A.T. sa zúčastňuje na ťažkých vyjednávaniach s rodinou, ktorá si vzala za rukojemníka miestneho strážnika, po tom čo boli nútení sa vysťahovať kvôli štátom nariadenému zhabaniu pôdy. Hondo rozmýšľa nad svojimi životnými rozhodnutiami, keď pomáha otcovi v jeho zdravotnej kríze a Chrisin vzťah s Kirou a Tyom vstúpi do kritického bodu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist