Markíza

Policajné prípady

27.10.2021 od 14:55 do 15:55

Reálni strážcovia zákona, skutočné príbehy,
autentické zásahy.
Krádež benzínu
Oznamovateľ pristihol zlodeja, ako mu zo zaparkovaného vozidla kradne benzín a následne odchádza svojim vozidlom. Privolaní policajti sa pokúsia hľadané auto, respektíve páchateľa nájsť. Neďaleko na vozidlo skutočne narazia, a preto sa poobzerajú po okolí, či sa muž náhodou nesnaží ukradnúť pohonné hmoty z ďalšieho auta.
Rozchod
Políciu si zavolá slečna, ktorú fyzicky napadol jej bývalý priateľ. Policajti na mieste zistia, že sa ho slečna už niekoľko mesiacov snaží zo svojho bytu vysťahovať. Lenže agresor nielenže v byte neoprávnene zostal, ale svoju bývalú partnerku pravidelne bil.
Opustený dom
Na políciu zavolal anonym, že mu neznámi ľudia v opustenom objekte ponúkali drogy. Policajti po príchode do nebezpečne vyzerajúceho areálu narazia na zločinca s nelegálne držanou zbraňou. Po zadržaní sa díler aspoň pokúsi varovať svojho kolegu, avšak ten je pod takým vplyvom drog, že sa nezmôže na žiadny odpor.
Prepadnutá babička
Na základe anonymného oznámenia policajti prichádzajú ku starej zranenej žene, ktorá bola okradnutá mladým mužom. Prepadnutá pani síce nevie, ktorým smerom sa útočník vydal, ale políciu za páchateľom nasmeruje jeden z okoloidúcich.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist