Markíza

Policajné prípady

26.10.2021 od 14:55 do 15:55

Reálni strážcovia zákona, skutočné príbehy,
autentické zásahy.
Stratené dievča
Na políciu zavolá žena, že sa jej z detského ihriska stratila osemročná dcéra. Policajtom sa v okolí nepodarí dieťa vypátrať, keď v tom z operačného strediska obdržia správu, že z neďalekého ihriska zavolala na políciu ďalšia matka. Tá údajne narazila na neznáme plačúce dievčatko, ktoré sa stratilo. Policajti sa spolu s maminou na toto ihrisko ponáhľajú, aby zistili, či tým nájdeným dievčatko nie je nezvestná dcéra.
Stratená žena
Staršia žena sa vybrala cez lesný park navštíviť svoju kamarátku. Keď bola pani na ceste a so svojou priateľkou práve telefonovala, ozvala sa rana a telefón bol zrazu nedostupný. Kamarátka tak zalarmovala políciu, že sa v parku odohralo brutálne prepadnutie.
Rýchlosť kvôli pôrodu
Policajná hliadka narazí na šialenca za volantom, ktorý pri jazde mestom nedodržuje hádam žiadne dopravné predpisy. Keď ho policajti zastavia, zistia, že vodič vezie svoju tehotnú manželku do pôrodnice.
Rodinná záležitosť
Zamestnanec baru bol ľahko napadnutý opitým zákazníkom, ktorý potom bez platenia ušiel. Barman páchateľa privolaným policajtom opíše, a tí sa výtržníka pokúsia nájsť v uliciach mesta. Keď prechádzajú okolo parku, všimnú si bitku troch mužov. Po jej ukončení policajti zistia, že jeden z mužov je hľadaný páchateľ, ktorý napadol brata a bratranca kvôli rodinným sporom.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist