AXN

Mizera I (4)

25.10.2021 od 03:00 do 03:40

Originální název: Cannibal
Krátký popis: Ben požádá Keegana, aby převzal jeden otcův případ - vážený finanční poradce Graham Murray byl obviněn, že zavraždil a snědl mladého účetního Paula Wilson. Keegan se případu ujímá, chce to hrát na nepříčetnost, ale Murray mu řekne, že Wilson v skutečnosti spáchal sebevraždu.
Rok výroby: 2014
Délka (min):
Hodnocení návštěvníků: 6.5 z 10 bodů (hlasovalo 10).
Typ seriálu: akční, komedie, drama
Země: USA
Režie: Sam Raimi
Scénář: Kevin J. Hynes, Charles Waterstreet, Richard Roxburgh, Peter Tolan, Peter Duncan
Hrají: Greg Kinnear (Keegan Deane), John Ortiz (Ben Leon), Miranda Ottová (Maddy Deane), Necar Zadegan (Scarlet Leon), Bojana Novakovicová (Melissa 'Mikki' Partridge), Tara Summersová (Leanne Zander), Ian Colletti (Finn Deane), David Harbour (David Potter)

Popis filmu: Benův otec zemřel a Keegan se účastní jeho pohřbu, poslouchá ale přitom v kostele fotbal a vzbudí veřejné pohoršení. Ben ho posléze požádá, aby převzal jeden otcův případ. Vážený finanční poradce Graham Murray byl obviněn, že zavraždil a snědl mladého účetního Paula Wilsona. Keegan se případu ujímá, chce to hrát na nepříčetnost, ale Murray tvrdí, že Wilson ve skutečnosti spáchal sebevraždu. Seznámili se na internetových kanibalských stránkách a Wilson ho požádal, aby jeho tělo po smrti snědl. Wilson svou sebevraždu natočil na mobilní telefon, který ale jeho žena zničila?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist