DajTo

S.W.A.T. III (2)

23.10.2021 od 02:05 do 02:35

III. 2/21
Poručíčka Lynchová na seba strháva pohľady tímu S.W.A.T., keď ju starostka poverí revíziou oddielu a to práve v čase, keď prenasledujú labilného a nebezpečného vodcu známeho kultu súdneho dňa, ktorý je na úteku. Medzitým Luca požiada tím, aby mu zainvestovali do jeho novej vášne, pojazdného guatemalského bufetu.
III. 3/21
Členovia tímu S.W.A.T. sa dostanú do hádky s poručíčkou Lynchovou, keď ich zapíše na tajnú misiu mimo protokol, ktorá má za úlohu dolapiť miestny gang tlačiaci falšované peniaze, a to bez toho, aby im poskytla čas sa na ňu pripraviť. Napätie tiež rastie u Honda doma, kde sa čoraz viac zhoršuje vzťah jeho rodičov.
III. 4/21
Na Deaconovu rodinu sa zameria drogový kartel, pretože spolu s ostatnými členmi tímu S.W.A.T. sa Deacon snaží dolapiť ich šéfa, bývalého vodcu rebelov, ktorý za denného svetla prostredníctvom miestneho kvetinového trhu pašuje drogy. Hondo dostáva znepokojujúce správy týkajúce sa jeho otca a Tan je kvôli nerozvážnosti svojej priateľky nútený ísť pred internú kontrolnú komisiu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist