DajTo

Dva a pol chlapa VII (14)

18.10.2021 od 17:00 do 17:30

Alanovu novú známosť začne na rande baliť iný muž aAlan sa sním pobije. Noc strávi vo väzení, pretože Charlie dá prednosť večeri sChelsea. Rodina mu najme drahého právnika, ktorý chce urobiť dojem na Chelsea, atak sa zriekne honoráru. Charlie začne poriadne žiarliť...
VII. 15
Charlieho zožiera žiarlivosť, pretože sa Chelsea stále nevrátila zranča bohatého advokáta Brada. Hneď ako príde domov jej sľúbi, že už sa polepší. Či sa tak stane aj naozaj bude mať Charlie šancu dokázať na ďalšej dobročinnej Bradovej akcii...

Jake sa hnevá na Charlieho, pretože kvôli nemu prišiel opriateľku. Alanovi nevyšlo ďalšie rande cez internet. Nečakane sa však zblíži sHerbom. To sa nepáči Judith, ktorá Herbovi zakáže, aby sa sAlanom stretával.
VII. 16
Chelsea sa od Charlieho definitívne odsťahovala. Charlie bez stopy zmizne akeď sa po troch dňoch vráti domov privedie so sebou aj svoju novú manželku Betsy.
VII. 17
Charlie sa nechá prehovoriť, aby išiel sAlanom do kina. Tam ale stretne Chelsea aBrada. Charlie prinúti Alana, aby Chelsea špehoval. Brad skutočne privezie domov Chelsea, ale vzápätí odíde. Krátko na to odchádza aj Chelsea. Alanovi dochádza benzín, tak ju stratí zdohľadu. Keď však príde domov, Chelsea je tam ačaká na Charlieho.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist