Markíza

Farma

29.9.2021 od 13:50 do 14:55

Čakajte nečakané! Kto z farmárov získa
výhru 75 000 €?
Na obrazovky TV Markíza mieri v poradí už 13. séria dlhoročne obľúbenej reality šou Farma, ktorá sa v tomto ročníku vracia späť ku svojim koreňom a bude poriadne drsná!
Opustenému statku vdýchne život 15 súťažiacich z rôznych kútov (nielen) Slovenska, ktorí budú počas celej jesene bojovať ďaleko od civilizácie v horách Považského Inovca o rozprávkovú výhru 75 000 eur. Tú získa farmár, ktorý sa najlepšie popasuje s drsnou realitou, ktorá na nich ďaleko od civilizácie čaká. Zabudnite na Farmu plnú luxusu a neviazanej zábavy!
Po posledných troch sériách, v ktorých si súťažiaci užívali na farmárske pomery nadštandardné prostredie a zaobchádzanie, sa totiž tento rok vraciame do tvrdých podmienok na prežitie. Farmári budú doslova uvrhnutí do minulosti, aby spoznali, aké to je vydržať niekoľko týždňov v horách mimo civilizácie, na mieste bez elektriny, telefónu či obchodov, kde sa dá prežiť jedine vďaka tvrdej práci.
Krásna príroda v bezprostrednom okolí bude na prvý pohľad to jediné, čo farmárom po príchode na statok vyčarí úsmev na tvári. Na Farme totiž nájdu len skromný dom farmára týždňa, ktorý bude zároveň tou najluxusnejšou súčasťou statku, a stajňu plnú zvierat - miesto, z ktorého si budú musieť vybudovať svoj nový domov. Farma tak otestuje nielen ich zručnosť, ale aj schopnosť prežitia v tvrdých podmienkach. Tak čo, podarí sa im prežiť?
Dianím na Farme bude divákov aj túto jeseň sprevádzať obľúbená herečka a komička Eva "Evelyn" Kramerová, ktorej bude tradične sekundovať známy a fundovaný hospodár Martin Bagar.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist