JOJ Plus

Uhorčík (1/6)

19.9.2021 od 20:30 do 21:05

Aký by to bol legendárny príbeh bez legendy? A čo by bez svojho hlavného vodcu a zvodcu robila jeho umelecká zbojnícka družina? No predsa ho išla hľadať, aj keby mal byť v najhlbšom pekle ukrytý.
Jánošík zmizol počas vystúpenia potulného divadelného spolku a jeho družina doteraz netuší, čo s ním je. Hneď ako zistí, že ho drží gróf na zámku, Uhorčík sa vyberie obhliadnuť terén. Zistí, že v Jánošíkovom zmiznutí má prsty bosorka Brigita, a dostane sa s ňou do konfliktu, čo mu výrazne skomplikuje kariéru účtovníka. Napriek tomu, že zámok je vďaka kapitánovi Kodanovi na zbojníkov dobre pripravený, družina sa nevzdáva a pokúsi sa svojho kapitána zachrániť zo zajatia.
Legendárny príbeh Jánošíka, jeho umeleckého šéfa Uhorčíka a celej zbojníckej družiny pokračuje v druhej sérii. Uhorčíkovi sa podarí vypátrať, kam zmizol ich kapitán počas predstavenia potulného divadla, no nepoteší ho, čo zistí. Jánošík už nie je tým, kým býval. Na pozdvihnutie morálky a bojového ducha zbojníckej družiny preto Uhorčík vymyslí rafinovaný plán...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist