Markíza

Podfukári 2

3.8.2021 od 20:30 do 23:15

Zaujímavosti:
Špičkoví iluzionisti zo skupiny Štyria Jazdci (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco a Lizzy Caplan) sa vracajú vo svojom druhom dobrodružstve, aby na svojom celosvetovom turné predviedli kúsky presahujúce hranice ľudského chápania a posunuli hranice javiskových ilúzií do nových výšin.
Prešiel rok, odkedy Štyria jazdci svojím magickým predstavením, aké v dejinách Spojených štátov nemá obdoby, ukážkovo prešli cez rozum FBI a jednoducho... Zmizli. A hoci im na zozname najhľadanejších stále patria popredné priečky, nastal čas, aby sa J. Daniel Atlas (Jesse Eisenberg), Merritt McKinney (Woody Harrelson) a Jack Wilder (Dave Franco), ktorých novou dámskou posilou sa medzičasom stala atraktívna a tajomná Lula (Lizzy Caplan), znovu vrátili na scénu! Návrat to možno nie je celkom dobrovoľný, no rozhodne je potrebný - z poverenia tajného čarodejníckeho spolku Oko totiž majú svetu odhaliť šokujúcu pravdu! Lenže, keď sa počas predstavenia v New Yorku niečo škaredo zvrtne a Jazdci zatrúbia na ústup, namiesto toho, aby ako para nad hrncom za pár sekúnd zmizli niekam do bezpečia, sa nečakane ocitnú na úplne inom mieste, ako plánovali... Presnejšie, na druhom konci sveta - v Číne! No čo je horšie, stanú sa rukojemníkmi svojrázneho technického génia Waltera Mabryho (Daniel Radcliffe), ktorý má s nimi isté plány. A tiež pár temných tajomstiev! Tým prvým je, že preňho už dlhšie pracuje Merrittovo dvojča Chase (Woody Harrelson), ďalším zase, že jeho nevlastným otcom je muž, ktorého Jazdci dôverne poznajú... Ich bývalý manažér a sponzor Arthur Tressler (Michael Caine), ktorého priviedli na mizinu. A, akoby to nestačilo, dôležitými nitkami v pozadí ťahá ďalší pomstychtivý starý známy - Thaddeus Bradley (Morgan Freeman), ktorý kvôli nim skončil za mrežami!
     Pôvodne obsadená Isla Fisher bola kvôli tehotenstvu nahradená Lizzy Caplan.
     Prvý film Podfukári sa stal kasovým trhákom. Zarobil 351.7 miliónov dolárov po celom svete s rozpočtom 75 miliónov dolárov.
     Vo filme si zahral aj Daniel Radcliffe, ktoré diváci poznajú najmä z filmov Harry Potter.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist