Markíza

Kto je náš ocko?

31.7.2021 od 20:30 do 22:55

Zaujímavosti:
Keď dvojvaječné dvojčatá Kyle (Owen Wilson) a Peter (Ed Helms) zistia, že im matka celé roky klame o ich údajne zosnulom otcovi, vydajú sa na divokú cestu plnú nečakaných zistení a odhalení, aby tajomného muža našli.
Lekár Peter Reynolds (Ed Helms) je rozvedený, má pubertálneho syna, ktorý ho však veľmi nerešpektuje. Jednotvárnosť dní je narušená svadbou jeho matky Helen (Glenn Close). Tam sa stretáva so svojím bratom, dvojčaťom Kyleom (Owen Wilson), ktorého neznáša, pretože nesúhlasí s ľahkomyseľným spôsobom jeho života. Na svadbe obaja bratia zistia, že im matka celé roky klamala o tom, kto je ich skutočný otec. Ten vľúdny muž na fotografii na rímse je totiž obyčajný výmysel ich matky, ktorá sa tak snažila zakryť pravdu. Prizná sa, že úplne presne nevie, kto je ich biologický otec. Boli predsa sedemdesiate roky, a to sa diali šialené veci. A tak sa Peter a Kyle, ktorí poznajú len pár záchytných bodov, vydávajú na divokú cestu plnú nečakaných zistení a odhalení. Pri hľadaní tajomného muža sa o svojej matke dozvedia rozhodne oveľa viac, než by v skutočnosti chceli.
Na konci filmu Helen (Glenn Close) spomína, že Peter (Ed Helms) a Kyle (Owen Wilson) sa narodili "tri dni pred Vianocami" v decembri 1975. Film mal v USA kinopremiéru 22. decembra 2017, teda v deň 42. narodenín Kylea a Petra.
Aj keď hrajú dvojčatá, Owen Wilson (Kyle) je v skutočnosti o vyše päť rokov starší ako Ed Helms (Peter).
Pôvodne bol do úlohy Dr. Tinklera obsadený Bill Irwin, no scény s ním boli nakoniec pretočené a nahradil ho Christopher Walken.
Potichu rozprávajúceho recepčného v hoteli si zahral starší brat Owena Wilsona (Kyle) - Andrew Wilson.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist