DajTo

Teória veľkého tresku X (18)

29.7.2021 od 14:45 do 15:10

X. 17
Blíži sa Comic-Con. Kamaráti by na neho radi vyrazili. Začínajú sa však objavovať problémy. Rajesh na Comic-Con nemá peniaze, pretože sa práve finančne osamostatnil a musí šetriť. Najal si Sheldona, aby spravoval jeho financie, a ten mu zakázal vyhadzovať peniaze za hlúposti. Howard má malé dieťa a Bernadette sa moc nepáči, že by bol päť dní preč. A Penny s Leonardom majú síce v pláne ísť spolu, ale nevedia, ako jedom druhému povedať, že sa im do toho nechce.
X. 18
Raj zháňa bývanie. Ponúknu mu ho hneď Howard s Bernadette aj Penny s Leonardom. Raj si vyberie, že bude bývať u Penny s Leonardom. Z toho je celý nesvoj Sheldon, pretože ide o jeho bývalú izbu. Zavolá preto Leonardovej matke, aby mu ako psychologička povedala, prečo to vníma tak negatívne.
X. 19
Sheldon a Amy sa prvýkrát púšťajú do profesionálnej spolupráce, ale kvôli ich milostnému vzťahu je kvalita ich výslednej práce veľmi pochybná. Zistia, že možnosť navzájom sa urážať, povzbudzuje ich kreativitu. Penny a Raj sa medzitým zbližujú, kvôli čomu sa Leonard cíti odstrčený.
X. 20
Sheldon sa prinúti k práci s Howardom a Leonardom na navádzacom systéme a na projekte s Amy v jeden deň, čo vyústi v nachladnutie a prebudenie bez spomienok na to, čo sa dialo po konzumácii liekov. Sheldon sa preto snaží zistiť, čo v čase výpadku pamäti robil. Bernadette sa medzitým cíti previnilo kvôli svojmu skorému návratu do práce.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist