DajTo

Teória veľkého tresku VIII (10)

2.7.2021 od 14:25 do 14:50

VIII. 10/24
Sheldon aAmy chystajú posledný diel internetovej náučnej relácie ovlajkách. Lenže skončiť sniečím takým nebude pre Sheldona vôbec jednoduché. Ostatní chalani medzitým upratujú veci zosnulého profesora Abbotta anarazia na niečo, čo by mohlo znamenať obrovský prelom vAbbottovej kariére.
VIII. 12/24
Sheldon sLeonardom sa tešia na večer strávený hraním hry na tému Pána prsteňov. Lenže dámy sich rozhodnutím nesúhlasia arozhodnú sa vytiahnuť ich von. Atak Sheldon sLeonardom skončia na sedačkách vobchode sdámskym oblečením. Raj medzitým čaká správy od NASA otom, či sa sonda vyslaná na Pluto pred deviatimi rokmi zapne abude fungovať tak, ako má.
VIII. 13/24
Sheldon stagnuje. Nedarí sa mu vjeho bádaní. Rozhodne sa preto pre experiment. Aby podnietil svoju vlastnú predstavivosť, začne budovať tvorivé prostredie. Anebol by to Sheldon, keby vtom nebolo niečo extra. Tvorivé prostredie musí byť podľa neho plné stresu anepríjemnej atmosféry, ktorú mu majú pomôcť vybudovať jeho priatelia.
VIII. 14/24
Penny pri večeri vnukne Leonardovi myšlienku, ktorá by mohla úplne zmeniť pohľad na vesmír ajeho štruktúru. Keď Leonard prednesie myšlienku Sheldonovi, je uchvátený. Okamžite sa preto pustia do jej realizácie aspíšu prácu, ktorú zverejnia na internete. Tá je podrobená kritike, ale ako sa ukáže, kritikom je samotný Stephen Hawking!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist