Markíza

Majster ilúzie (1)

30.6.2021 od 22:30 do 23:30

Cameron Black je mladý talentovaný kúzelník a iluzionista. So svojím tímom pripravuje kúzla, ktorá všetkým divákom berú dych. Keď je však zatknutý za vraždu ženy, ktorá bola nájdená na ceste, vyjde najavo, že Cameron má v skutočnosti dvojča, Jonathana, s pomocou ktorého predvádza svoje kúzelnícke triky. Za vraždu je nakoniec zatknutý a uväznený Jonathan. Ten tvrdí, že nikoho nezabil a že na neho všetko narafičila tajomná žena s rôznofarebnými očami. Vyšetrovatelia Jonathanovi neveria. Cameron vie, že s kúzlami je koniec, ak svojmu bratovi nepomôže. Keď v televízii uvidí reportáž o havárii lietadla, v ktorom bol prepravovaný drogový mafián, dôjde mu, že FBI naletela kúzelníckemu triku. Cameron vyhľadá vyšetrovateľov FBI a pomôže im muža dolapiť.
Kay je privolaná k nálezu muža, ktorý zomrel po postriekaní akousi tekutinou. Cameronovi, ktorý s Kay prišiel na miesto činu, pri pohľade na mŕtve telo prišlo zle. Cameronovi sa podarí nájsť svedka. Tým je malý chlapec, ktorý tvrdí, že na mieste činu videl modrú dodávku s nejakým logom. Cameron prichádza s teóriou, že útočník nevedel, že vo vodnej pištoľke, ktorú použil, je jed. Páchateľa sa onedlho podarí zatknúť. Cameronove predpoklady sa pri výsluchu potvrdia. Mladík tvrdí, že o jede v pištoľke nevedel. Onedlho sa vo vyšetrovacej miestnosti zrúti, má podobné príznaky ako jeho obeť. Cameronov tím sa snaží nájsť protijed. Kay medzitým dostáva tip, že za činom stojí ruská mafia.
Všeobecná anotácia:
Cameron Black pôsobí ako veľmi úspešný kúzelník. Keď je však zatknutý za vraždu, vyjde najavo, že má v skutočnosti dvojča, s pomocou ktorého predvádza svoje kúzelnícke triky. Za vraždu je nakoniec zatknutý a uväznený jeho brat Jonathan a Cameronovi nezostáva nič iné, než ponúknuť svoje služby FBI, ak chce brata dostať z väzenia von.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist