Markíza

Stážista

27.6.2021 od 10:25 do 13:00

Zaujímavosti:
Robert De Niro hrá vo filme Stážista Bena Whittakera, 70-ročného vdovca, ktorý zistí, že na dôchodku to nie je také, ako si vysníval. Chopí sa príležitosti a vráti sa späť do pracovného kolobehu ako stážista online fashion stránky, ktorá zamestnáva vyše 200 ľudí a vlastní ju Jules Ostin (Anne Hathaway). V kolektíve mladých ľudí svojou eleganciou a šarmom absolútne vyčnieva, postupne si ho všetci obľúbia a nenahraditeľným (možno aj jediným) priateľom sa stane aj pre samotnú Jules, ktorá sa stráca vo vlastnom živote...
Iní v jeho veku si užívajú zaslúžený dôchodok, no sedemdesiatnik Ben (Robert De Niro) je z iného cesta a z toľkého povinného "oddychovania" sa ide zblázniť! Napokon, penziu si predstavoval úplne inak - príjemnejšiu, zábavnejšiu, no hlavne nie takú nekonečne osamelú, pretože ju chcel stráviť po boku milovanej manželky, ktorú mu však osud vzal. A tak, aby bol opäť medzi ľuďmi a nepripadal si už viac tak zúfalo sám, rozhodne sa urobiť niečo naozaj nečakané... Zúčastní sa totiž konkurzu na miesto stážistu v spoločnosti, ktorej patrí azda najvychytenejšia módna webstránka súčasnosti! A navzdory faktu, že by pokojne mohol byť nielen starým, ale dokonca prastarým otcom svojich konkurentov, to miesto skutočne získa! Zakladateľkou spoločnosti je atraktívna vorkoholička Jules (Anne Hathaway). A práve jej asistentom sa Ben stane, hoci spočiatku len čisto formálne. Jules totiž vôbec nemá v pláne zveriť mu nejakú zodpovednú úlohu a jeho pozíciu schválila tak akosi... Len pre efekt. Lenže netrvá dlho a Ben jej i ostatným dokáže, že je nielen užitočný pre tím, ale ešte oveľa, oveľa viac!
Stážista je dielom uznávanej režisérky Nancy Meyers, ktorá má na svojom konte filmy ako "Nejako sa to komplikuje" či "Po čom, ženy túžia".

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist