Doma

Bez stopy I (2)

22.6.2021 od 07:15 do 08:10

Originální název: Birthday Boy
Krátký popis: Pátrá se po zmizelém jedenáctiletém Gabovi, který se otci ztratil v metru. Ukáže se, že se neztratil, ale utekl. Z frajeřiny totiž ztloukl korejského prodavače, pak se bál domů, a tak se upnul ke svému údajnému pravému otci. Již dříve totiž zjistil, že je adoptovaný. Naletěl pedofilovi, který na své internetové stránce nabízel hledání pravých otců, za něž se pak sám vydával. Jackova jednotka ale zasáhla v pravý čas a v Santa Fé pedofila Darrena lapila.
Rok výroby: 2002
Délka (min): 50
Hodnocení návštěvníků: 7.5 z 10 bodů (hlasovalo 19).
Typ seriálu: drama, krimi, mysteriozní, thriller
Země: USA
Režie: David Nutter
Scénář: Hank Steinberg
Hrají: Anthony LaPaglia (Jack Malone), Poppy Montgomeryová (Samantha Spade), Marianne Jean-Baptisteová (Vivian Johnson), Enrique Murciano (Danny Taylor), Eric Close (Martin Fitzgerald), David Paymer (pan Freedman), Megan Gallagherová (paní Freedman), David Henrie (Gabe Freedman)

Popis filmu: Vyšetřovatelé pátrají po jedenáctiletém Gabovi, který se ztratil otci v metru. Ukáže se, že se neztratil, ale utekl. Z frajeřiny totiž ztloukl korejského prodavače, pak se bál domů, a tak se upnul ke svému údajnému pravému otci. Již dříve totiž zjistil, že je adoptovaný. Naletěl však pedofilovi, který na své internetové stránce nabízel hledání pravých otců, za něž se pak sám vydával.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist