Markíza

My sme Millerovci

19.6.2021 od 20:30 do 22:55

Zaujímavosti:
David Burke (Jason Sudeikis) je drobný obchodník s trávou, ktorého zákazníci sú kuchári v reštauráciách aj matky v domácnostiach. Hoci je David opatrný a z evidentných dôvodov sa nechce púšťať do podnikania vo veľkom, nakoniec sa stane obeťou hesla, že každý dobrý skutok je po zásluhe potrestaný. David sa totiž pokúsi pomôcť niekoľkým miestnym teenagerom a skončí zmlátený tromi punkermi. Tí mu tiež ukradnú všetky peniaze, a tak David zrazu dlží veľké peniaze svojmu dodávateľovi Bradovi (Ed Helms). Aby zachránil situáciu a vyrovnal účty, musí sa David stať pašerákom drog a dopraviť Bradovi najnovšiu zásielku z Mexika. O pomoc David požiada svojich susedov, cynickú striptérku Rose (Jennifer Aniston), potenciálneho zákazníka Kennyho (Will Poulter) a potetovanú tínedžerku s piercingom Casey (Emma Roberts). David vymyslí plán, ktorého súčasťou je falošná manželka, dve predstierané deti a veľký naleštený karavan. A rodina "Millerovcov" sa vydá na juh na víkend osláviť Deň nezávislosti, čo snáď ani nemôže skončiť inak ako malérom.
     Jason Sudeikis a Jennifer Aniston sú v skutočnosti veľmi dobrí priatelia, a preto sa ponuke zahrať si spolu hlavné úlohy veľmi potešili.
     Jennifer Aniston priznala, že príprava na striptérsku scénu jej zabrala celý mesiac.
     Štáb si počas nakrúcania filmu vystrelil z Jennifer Aniston, keď jej namiesto piesne od TLC pustili ústrednú pieseň zo seriálu Priatelia.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist