Markíza

Recept na lásku

18.6.2021 od 22:30 do 00:45

Dlhá anotácia:
Tri generácie. Dve rodiny. Jedna zakázaná láska. Láska mladého páru prekvitá napriek vojne medzi ich rodinami, ktoré vlastnia konkurenčné pizzerie.
Nikki (Emma Roberts) a Leo (Hayden Christensen) spolu vyrástli uprostred Malého Talianska, štvrte v kanadskom Toronte plnej talianskych reštaurácií a kaviarní. Pizzerie prevádzkujú aj rodičia oboch hrdinov, časom sa však rodiny stávajú úhlavnými konkurentmi. Priateľstvo detí s vekom prerastá v zamilovanosť a láska mladého páru prekvitá aj napriek konkurenčnej vojne ich rodičov...
Pred 15 rokmi sa najlepší priatelia Sal (Adam Ferrara) a Vince (Gary Basaraba), výrobcovia najobľúbenejšej pizze v štvrti Malé Taliansko v kanadskom Toronte, škaredo rozhádali a založili konkurenčné pizzerie. Dnes medzi nimi zúri doslova pizzová vojna. Sal a Vince delia svoj čas medzi vzájomné sabotovanie svojich biznisov a urážky, ktorými sa častujú v miestnom bare. Ale nie každý chce vojnu. Salova dcéra Nikki (Emma Roberts) a Vinceov syn Leo (Hayden Christensen) sa do seba zamilovali. Rovnako aj Salova matka Franca (Andrea Martin) a Vinceov otec Carlo (Danny Aiello). Keď Franca a Carlo oznámia svoju svadbu, tajomstvo Nikki a Lea tiež vyjde na povrch. Sal a Vince to už viac nevydržia. Uzatvoria stávku - "Tím Sal" bude čeliť "Tímu Vince" v súťaži v pečení pizze, kde porazený bude musieť definitívne opustiť Malé Taliansko. Sal a Vince uspejú v snahe poštvať svoje deti proti sebe. Emócie sú rozpálenejšie ako pece na pizzu. Malé Taliansko je teraz vojnovou zónou. Kto bude víťazom? Tím Sal alebo Tím Vince? A čo bude s dvomi nádejnými pármi? Stane sa ich láska obeťou alebo víťazom tejto epickej kuchárskej súťaže?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist