Markíza

Dovolenka za trest

13.6.2021 od 13:50 do 16:20

Zaujímavosti:
Po katastrofálnom rande na slepo sa single rodičia Lauren (Drew Barrymore) a Jim (Adam Sandler) zhodnú iba na jedinej veci - že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne po súhre niekoľkých náhod pre dokonalú rodinnú dovolenku. Lauren má dvoch synov a Jim tri dcéry. Ich nadšenie z dovolenky opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusnom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne. Hádka strieda hádku až dovtedy, kým si zrazu Jim nájde cestu k Laureniným synom a Lauren k jeho dcéram.
V tých najdôležitejších veciach v živote vždy záleží na správnom načasovaní... Nanešťastie prvé rande Lauren (Drew Barrymore) a Jima (Adam Sandler), ktorých toho okrem faktu, že obaja sú na výchovu svojich detí potomkov už nejaký ten piatok sami, zjavne veľa nespája, nebolo správne načasované ani omylom. Práve naopak - bola to vo všetkých ohľadoch absolútna katastrofa! Nečudo, že sa obaja znechutene zhodnú na tom, že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. Lenže v živote to už tak chodí, že nech si čokoľvek akokoľvek intenzívne prajete, osud má s vami svoje vlastné plány! A presne to pocítia na vlastnej koži i Lauren a Jim, keď sa, každý so svojou rodinou, vyberú na dovolenku snov v tropickom raji - tá sa totiž razom zmení na ich najhoršiu nočnú moru, keď zistia, že ju budú musieť celú stráviť nielen v rovnakom luxusnom hoteli, ale navyše ešte aj všetci spolu v jednej izbe!
    Ide už o tretí spoločný film Drew Barrymore a Adama Sandlera. Dovolenke za trest predchádzali komédie 50 krát a stále po prvý raz a Pieseň pre nevestu.
     Adam Sandler do svojich filmov často angažuje svoju manželku. V miniúlohe sme ju mohli vidieť aj v Dovolenke za trest.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist