Markíza

Tvoja Mini tvár znie povedome

22.5.2021 od 13:30 do 16:10

Šou, v ktorej môžete byť kýmkoľvek!
Osem celebritných detí v koži svetoznámych interpretov.
Moderuje Martin Nikodým.
Čo vedia dospelí, to deti zvládnu tiež! Nenechajte si ujsť mimoriadny špeciál šou Tvoja MINI tvár znie povedome, v ktorej hlavnú úlohu hrajú deti.
Osem detí, ktorých rodičia sú známe osobnosti alebo ich poznáte z obrazoviek Markízy, nám počas veľkolepého zábavného večera predvedú, ako by vyzerali svetové aj slovenské hviezdy v mini verzii. Deti sa budú na svoje úlohy usilovne pripravovať pod vedením troch ostrieľaných koučov - choreografa Miňa Kereša, hereckého kouča Petra Brajerčíka a speváckej koučky Jany Daňovej. Veľkou podporou im budú mentori v podobe známych osobností.
Zástupkyňami dievčat budú: Katarína Čačíková, ktorej bude v štúdiu fandiť jej mamička - speváčka a moderátorka Mária Podhradská. Hviezdu Oteckov Izabelu Gavorníkovú podporí jej seriálový otec Vlado Kobielsky. Mentorkou Zoe Kachútovej bude jej mamička, speváčka Mária Čírová. Palce svojej dcére Eme Kandráčovej bude držať Ondrej Kandráč.
Hviezdami chlapčenskej štvorice sú: Štefan Bugala, ktorého mentorkou je mamička Jana Daňová. Maroša Baňasa podporí jeho kolega z Oteckov Filip Tůma. Svojho syna Olivera Boublíka bude sprevádzať jeho mama - herečka Karin Olasová. A podporou pre syna Petra Zvolenského bude jeho mamička Dominika Mirgová.
Tešiť sa môžete na skúseného moderátora Martina Nikodýma a tiež na hviezdnu porotu. Toto bude večer, ktorý si jednoducho nemôžete nechať ujsť!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist